Asociația Studenților Economiști din Oradea în vizită la Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea |

Luni, 7 noiembrie, Centrul EUROPE DIRECT Oradea a fost punctul de intersecție al studenților cu mediul antreprenorial. Tinerii studenți economiști din Oradea au avut posibilitatea să înțeleagă mai bine ce poate însemna prezența și implicarea lor în domeniul antreprenorial.

S-a vorbit despre investiții, afaceri sustenabile si alte aspecte relevante pentru cei care își doresc să activeze în domeniul antreprenorial. Vlad Sarca a fost invitat de Centrul EUROPE DIRECT Oradea ca să le împărtășească studenților din experiențele lui. Acesta este unul dintre antreprenorii de succes din Oradea care le-a împărtășit tinerilor economiști din experiența lui profesională.

Articole similare

Corpul european de solidaritate: peste 142 de milioane EUR pentru a ajuta persoanele care au cea mai mare nevoie de ajutor prin intermediul voluntariatului

 Comisia a lansat ieri, 24 noiembrie, cererea de propuneri pentru 2023 în cadrul Corpului european de solidaritate. Corpul european de solidaritate este un program al UE destinat tinerilor care doresc să participe la activități de solidaritate în diverse domenii, de la ajutorarea persoanelor defavorizate, până la acțiuni în domeniul sănătății și al mediului, în întreaga UE și în afara granițelor sale. 

5G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei deschide noi oportunități de inovare

 Pe lângă tehnologia mobilă din generațiile anterioare, companiile aeriene vor fi în măsură să furnizeze cea mai recentă tehnologie 5G la bordul avioanelor lor, întrucât Comisia a actualizat decizia de punere în aplicare privind spectrul de frecvențe pentru comunicațiile mobile la bordul aeronavelor, desemnând anumite frecvențe pentru tehnologie 5G în timpul zborului. 

Planul european de luptă împotriva cancerului: intră în vigoare interdicția privind produsele din tutun încălzit aromatizate

Comisia salută intrarea în vigoare, astăzi, 23 noiembrie, a interdicției privind produsele din tutun încălzit aromatizate.

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©Toate drepturile rezervate. Web design realizat de NRGO.

Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea