Skip to main content

Atelier de prim ajutor găzduit de Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Luni, 20 martie Centrul EUROPE DIRECT Oradea a avut deosebita plăcere de a găzdui alături de Fundația Comunitară Oradea un atelier de prim ajutor inițiat de filiala din Bihor a Crucei Roșii Române.

Atelierul s-a adresat membrilor organizațiilor neguvernamnetale din județul Bihor. În prima parte a sesiunii, directorul Crucea Roșie Bihor, Marius Păcală  le-a împărtășit participanților mai multe despre modul în care trebuie să procedăm într-o situație de urgență, în așa fel încât să nu punem în pericol nici viața noastră sau a celor din jur, evitând implicit agravarea stării de fapt.

A doua jumătate a atelierului a vizat familiarizarea participanților cu procedurile de acordare a primului ajutor, printr-o serie de simulări.  Activitatea a avut o însemnătate deosebită în contextul Anului European al competențelor. Astfel, centrul nostru s-a bucurat să găzduiască acest eveniment orientat expres spre dezvoltarea de noi abilități și competențe esențiale în viața de zi cu zi.

Membrii organizațiilor  neguvernamnetale care sunt interesați de a afla mai multe despre modul de acordare a primului ajutor și factorii ce trebuie luați în calcul  se pot înscrie la cea de-a doua ediție a atelierului ce va avea loc sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 12:00 la etajul 1 al Crișul Shopping Center.

Înscrierile se pot efectua prin platforma Eventbrite,  accesând linkul de mai jos:

Articole similare

Comisia ordonă recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat incompatibil de 33,84 milioane EUR

Comisia Europeană a concluzionat că planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost în măsură să restabilească viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Comisia monitorizează punctele forte și provocările competitivității UE

 Raportul detaliază punctele forte și provocările concurențiale ale pieței unice europene, urmărind evoluțiile anuale în conformitate cu cei nouă factori determinanți ai competitivității identificați în Comunicarea UE din 2023 privind competitivitatea pe termen lung.

AggregateEU lansează prima licitație pe termen mediu pentru a asigura o aprovizionare cu energie stabilă și previzibilă

Comisia a lansat ieri, 15 februarie, în cadrul platformei AggregateEU pentru achiziții comune de gaz, prima licitație pe termen mediu în cadrul căreia cumpărătorii vor putea depune cereri de gaz care acoperă mai multe perioade de șase luni, din aprilie 2024 până în octombrie 2029.