Skip to main content

Atelier Managementul Proiectelor la Europe Direct Oradea

Joi, 16 Septembrie la Comuniteca, Sorin Constantin a împărtășit tinerilor participanți la atelierul “Managementul Proiectelor”, tips&tricks despre inițierea și administrarea unui proiect.

Ce am reținut? Este important să avem o planificare bugetară cât mai bună, să ținem cont de performanța resursei umane și să fim focusați pe obiectivele și măsurile luate.

Studiul de caz propus de Sorin a fost unul extrem de interesant: Cum a luat ființă Fundația Comunitară Oradea. Tinerii au intrat în rolul de project manageri ai aceste inițiative civice și au discutat despre ce decizii ar fi luat pentru înființarea ei.

Mulțumim facilitatorului – Sorin Constantin – Președinte al Fundației Comunitare Oradea și CEO al Madrugaga Glass.

Articole similare

Combaterea dezinformării: Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează cu sprijinul influencerilor campania „Is this trUE?”

 În eforturile de a combate fenomenul dezinformării, Reprezentanța Comisiei Europene în România desfășoară campania „Is this trUE?” cu ajutorul unor influenceri cunoscuți. Scopul campaniei este de a crește gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la dezinformare, având în vedere anul electoral 2024 și contextul internațional marcat de războiul Rusiei împotriva Ucrainei. 

Intră în vigoare noi norme privind publicitatea cu caracter politic

Astăzi, 9 aprilie, intră în vigoare noi norme europene care stabilesc standarde comune pe piața internă în ceea ce privește transparența și vizarea unui public-țintă în publicitatea politică.

Comisia lansează apelul la candidaturi pentru Observatorul lanțului agroalimentar al UE

 Crearea acestui observator, care va analiza costurile de producție, marjele și practicile comerciale, a fost anunțată la jumătatea lunii martie ca fiind una dintre măsurile de consolidare a poziției fermierilor în cadrul lanțului de aprovizionare cu alimente și de întărire a încrederii între toți actorii de-a lungul acestui lanț.