Skip to main content

Ateliere de biologie la Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea |

Ca până acum, și în luna decembrie, Centrul EUROPE DIRECT Oradea a încurajat descoperirea științei continuând seria de ateliere practice și interactive, destinate grupurilor. Atelierele de biologie pentru grupuri oferă participanților șansa de a se familiariza cu o gamă largă de aspecte ce țin de științele naturii.

Prin intermediul acestor ateliere grupurile participante au avut șansa de a dobândi cunoștințe în domenii precum reciclarea, diversitatea florei și faunei dar și protejarea resurselor naturale. Atelierul de biologie pentru grupuri a avut ca scop familiarizarea participanților cu aspecte legate de mediul înconjurător. Activitatea a urmărit astfel atât educarea publicului cu privire la importanța unei tranziții verzi și pregătirea participanților pentru oportunitățile și provocările viitorului.

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.