Skip to main content

Ateliere educaționale disponibile pentru copiii ucraineni

Din dorința de a integra micii ucraineni în societatea bihoreană, începând cu luna iunie, Fundația Comunitară Oradea și Centrul EUROPE DIRECT Oradea oferă acces și copiilor ucraineni la atelierele Comuniteca. Este vorba despre ateliere de pictură, biologie, de construcție lego și multe altele care au devenit accesibile și micilor ucraineni, cu scopul de a facilita integrarea în comunitate a acestora.

Un translator ucrainean facilitează participarea copiilor la atelierele din cadrul Comuniteca. Cei mici pot fi înscriși la numărul unic al Centrului de Primire și Asistență Refugiați Bihor: 0359.456.123. Înscrierile se pot desfășura în limba ucraineană, română și engleză, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Atelierele au loc în Comuniteca, la etajul 1, în Crișul Shopping Center, pe str. Republicii, nr. 30. Fiecare atelier poate găzdui până la 4 copii ucraineni.

Programul atelierelor din lunile iunie și iulie poate fi consultat mai jos:

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.