Skip to main content

Centrul EUROPE DIRECT Oradea gazdă a evenimentului „Primăvara răsar discursuri”

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Între 1 și 2 aprilie Centrul EUROPE DIRECT Oradea alături de Fundația Comunitară Oradea au avut plăcerea de a găzdui evenimentul „Primăvara răsar discursurile: Conferință Toastmasters D1” a cluburirol care a reunit cluburi din Timișoara, Arad și Oradea.

În ziua de sâmbătă, 1 aprilie evenimentul a debutat cu un concurs de discursuri în limba română și limba engleză. Duminică 2 aprilie cei prezenți au avut ocazia de a participa la o serie de sesiuni de training de dezvoltare personală . Luminița Popa, Vicepreședinte și membru fondator al Fundației Comunitare Oradea și Ciprian Roșu,  trainer, coach și consultant în cadrul Corporactive, le-au împărtășit  participanților experiența și cunoștințele lor din domeniul de coaching. Dr. Dora Cernau, lector universitar în cadrul Facultății de Litere, Universității din Oradea  a susținut un atelier despre importanța procesului de ascultare activă, iar de la Mihaela Tatu cei prezenți au putut afla mai multe despre mijloacele unei comunicări eficiente.

În contextul Anului european al competențelor ne-am bucurat în mod deosebit pentru șansa de a găzdui o astfel de serie de evenimente și sesiuni deosebit de valoroase pentru dezvoltarea personală.

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.