Centrul EUROPE DIRECT Oradea organizează o dezbatere publică pe tema dezinformării

În data de 27 martie. începând cu ora 16:30 vă așteptăm la centrul nostru pentru a deschide seria de dezbateri din acest an, alături de partenerii noștri de la Oradea Debate Society. Dezbaterea va aduce în atenția rolul presei în protejarea democrației din Uniunea Europeană..

Vom avea parte de o după-masă plină de argumente fascinante și discursuri impresionante susținute de tinerii din cadrul Oradea Debate Society. Mai exact, moțiunea pe care o vor pune în joc moțiunea: „ Libertatea presei ar trebui restricționată îm vederea limitării dezinformării”.

Familiaritatea cu acest subiect este de o importanță deosebită în contextul războiului purtat de Rusia împotriva Ucrainei. Narativele înșelătoare și știrile false care sunt propagate de surse ce sprijină Moscova sunt de natură să afecteze starea democrației în Europea și în lume.

În acest context, ne este de mare folos să discutăm inclusiv despre unele subiecte sensibile, cum ar fi potențialul presei de a alimenta dezinformarea, în dauna informării corecte.

Dezbaterea va avea loc la sediul EUROPE DIRECT Oradea, de la etajul 2 al Crișul Shopping Center.
Cei interesați se pot înscrie completând formularul de mai jos:

http://bit.ly/3gdH9CX

Articole similare

Comisia aprobă o schemă a României în valoare de 103 milioane EUR, în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență

 Ajutoare de stat: Comisia aprobă o schemă a României în valoare de 103 milioane EUR, în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență, pentru sprijinirea construirii de instalații de stocare a energiei electrice. 

Dreptul la reparare: Comisia introduce noi drepturi ale consumatorilor la reparații – ușoare și atractive

 Ieri, 22 martie, Comisia a adoptat o nouă propunere privind norme comune de promovare a reparării bunurilor, care le vor permite consumatorilor să facă economii și vor sprijini obiectivele Pactului verde european prin reducerea deșeurilor. 

Atelier de prim ajutor găzduit de Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Luni, 20 martie Centrul EUROPE DIRECT Oradea a avut deosebita plăcere de a găzdui alături de Fundația Comunitară Oradea un atelier de prim ajutor inițiat de filiala din Bihor a Crucei Roșii Române.


Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©
Toate drepturile rezervate. Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.