Centrul EUROPE DIRECT Oradea s-a bucurat să găzduiască evenimentul „Este cool să fii verde”

| EUROPE DIRECT Oradea |

Mai bine de 25 de tineri studenți au participat la evenimentul organizat de Facultatea de Protecția Mediului, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Oradea. Specialiști din toată țara, cadre universitare au susținut prelegeri studenților participanți pe diverse teme care să ne facă să înțelegem de ce trebuie să ne orientăm spre un viitor cât mai verde.

Am avut plăcerea să îi avem pe tinerii studenți alături de noi în persoană, în timp ce, online am avut alături de noi specialiști de la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, Institutul de Economie Agrară – Academia Română, Institutul European din România și de la Centrul Român de Politici Europene.

Am dezbătut cu tinerii participanți mai multe teme, cum ar fi: cum combatem poluarea, cum putem contribui la rezolvarea problemelor climatice sau care sunt noile reglementări privind protecția consumatorului, ce au în vedere orientarea acestuia spre un viitor mai verde.

Le mulțumim tuturor participanților, cadrelor universitare și specialiștilor din domeniu, care au ales organizarea acestui eveniment în colaborare cu Centrul EUROPE DIRECT Oradea.

Articole similare

Corpul european de solidaritate: peste 142 de milioane EUR pentru a ajuta persoanele care au cea mai mare nevoie de ajutor prin intermediul voluntariatului

 Comisia a lansat ieri, 24 noiembrie, cererea de propuneri pentru 2023 în cadrul Corpului european de solidaritate. Corpul european de solidaritate este un program al UE destinat tinerilor care doresc să participe la activități de solidaritate în diverse domenii, de la ajutorarea persoanelor defavorizate, până la acțiuni în domeniul sănătății și al mediului, în întreaga UE și în afara granițelor sale. 

5G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei deschide noi oportunități de inovare

 Pe lângă tehnologia mobilă din generațiile anterioare, companiile aeriene vor fi în măsură să furnizeze cea mai recentă tehnologie 5G la bordul avioanelor lor, întrucât Comisia a actualizat decizia de punere în aplicare privind spectrul de frecvențe pentru comunicațiile mobile la bordul aeronavelor, desemnând anumite frecvențe pentru tehnologie 5G în timpul zborului. 

Planul european de luptă împotriva cancerului: intră în vigoare interdicția privind produsele din tutun încălzit aromatizate

Comisia salută intrarea în vigoare, astăzi, 23 noiembrie, a interdicției privind produsele din tutun încălzit aromatizate.

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©Toate drepturile rezervate. Web design realizat de NRGO.

Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea