Skip to main content

Centrul EUROPE DIRECT Oradea sprijină dezvoltarea competențelor de comunicare

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Sâmbătă, 11 martie Centrul EUROPE DIRECT ORADEA s-a bucurat să fie implicat într-o nouă activitate de dezvoltare personală din cadrul programului dedicat tinerilor voluntari ai Fundației Comunitare Oradea.

În cadrul atelierului de „Comunicare Activă” susținut de Ciprian Roșu, , trainer, coach și consultant în cadrul Corporactive, tinerii au avut ocazia de a descoperi elementele unei comunicări eficiente precum și mijloace de comunicare verbală și non-verbală care pot eficientiza transmiterea unui mesaj. Prin discutarea unor situații din viața de zi cu zi, dar și o serie de exerciții interactive, cursanții au avut șansa de a reflecta asupra barierelor de comunicare cel mai des întâlnite.

În contextul Anului european al competențelor ne-a făcut o deosebită plăcere să fim parte a unui astfel de eveniment, dedicat în mod expres dezvoltării de competențe și abilități deosebit de utile în dezvoltarea noastră personală și profesională.

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.