Skip to main content

Comisia Europeană invită fermierii să participe la un sondaj online privind simplificarea


După cum a anunțat în propunerile sale privind reducerea sarcinii administrative care apasă pe umerii fermierilor, Comisia lansează astăzi, 7 martie, un sondaj online pentru a colecta direct opiniile fermierilor din UE.

 

Sondajul este deschis din 7 martie până pe 8 aprilie. Întrebările sunt scurte și disponibile în toate limbile UE. Chestionarul urmărește obținerea unui feedback valoros pentru a înțelege principalele motive de îngrijorare ale fermierilor.

 

Mai multe informații sunt disponibile în comunicatul de presă.

Articole similare

Combaterea dezinformării: Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează cu sprijinul influencerilor campania „Is this trUE?”

 În eforturile de a combate fenomenul dezinformării, Reprezentanța Comisiei Europene în România desfășoară campania „Is this trUE?” cu ajutorul unor influenceri cunoscuți. Scopul campaniei este de a crește gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la dezinformare, având în vedere anul electoral 2024 și contextul internațional marcat de războiul Rusiei împotriva Ucrainei. 

Intră în vigoare noi norme privind publicitatea cu caracter politic

Astăzi, 9 aprilie, intră în vigoare noi norme europene care stabilesc standarde comune pe piața internă în ceea ce privește transparența și vizarea unui public-țintă în publicitatea politică.

Comisia lansează apelul la candidaturi pentru Observatorul lanțului agroalimentar al UE

 Crearea acestui observator, care va analiza costurile de producție, marjele și practicile comerciale, a fost anunțată la jumătatea lunii martie ca fiind una dintre măsurile de consolidare a poziției fermierilor în cadrul lanțului de aprovizionare cu alimente și de întărire a încrederii între toți actorii de-a lungul acestui lanț.