Skip to main content

Concurs de desene pe asfalt pentru copii, cu tema: „Planeta PĂMÂNT, așa cum îmi place mie!”, 1 iunie

DE CE această temă? pentru că schimbările climatice și degradarea mediului sunt o amenințare existențială pentru Europa și pentru întreaga lume. Pactul Verde European este una din prioritățile anuale ale Uniunii Europene și dorim să fim primul continent neutru din punct de vedere climatic. Cu toții ne dorim o planetă verde!

Pentru a participa la cel mai tare concurs, completează formularul de înscriere: https://forms.gle/K1yhyhhuXujY8LzE6. Activitatea începe la ora 11:00, în Parcul Libertății.  Fiecare copil va primi cretă de colorat și spațiul său pentru desenat. Vârsta minimă de participare este de 5 ani. Atenție, avem limită la numărul de participanți, (maxim 50 de copii).

Copii vor fi premiați cu jocuri de societate – VPK SMART CITY, oferite de VPK Packaging Salonta, un board games despre colectarea selectivă și reciclare, destinat petrecerii unui timp de calitate  între prieteni și/sau în familie.

#Pactulverdeeuropean #oEuropaECO

Articole similare

Comisia ordonă recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat incompatibil de 33,84 milioane EUR

Comisia Europeană a concluzionat că planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost în măsură să restabilească viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Comisia monitorizează punctele forte și provocările competitivității UE

 Raportul detaliază punctele forte și provocările concurențiale ale pieței unice europene, urmărind evoluțiile anuale în conformitate cu cei nouă factori determinanți ai competitivității identificați în Comunicarea UE din 2023 privind competitivitatea pe termen lung.

Previziunile economice din iarna anului 2024

Ca urmare a creșterii modeste de anul trecut, economia UE a intrat în 2024 cu un nivel mai redus decât se preconizase. În previziunile sale intermediare din iarnă, Comisia Europeană revizuiește creșterea din UE și din zona euro în sens descendent, după cum urmează: 0,5 % în ambele zone în 2023 (față de 0,6 %, potrivit previziunilor din toamnă), 0,9 % în UE (față de 1,3 %) și 0,8 % în zona euro (față de 1,2 %) în 2024. În 2025, previziunile de creștere a activității economice se mențin totuși la 1,7 % pentru UE și la 1,5 % pentru zona euro.