Skip to main content

Cum putem face societatea mai accesibilă persoanelor cu deficiențe de vedere?

| EUROPE DIRECT Oradea |

Expert Talk EUROPE DIRECT Oradea cu Ovidiu Tirla, sportiv și antrenor de înot


Aflăm într-un nou interviu Expert Talk în care Centrul EUROPE DIRECT Oradea l-a avut ca invitat pe președintele Asociației Nevăzătorilor Bihor, Mihai Merca. 

Una dintre prioritățile Uniunii Europene pentru anii 2021 – 2024 constă în promovarea modului nostru de viață european. Ținem cont de valorile fundamentale ale Uniunii Europene. Ne dorim să avem parte de echitate socială, iar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să ținem cont unii de alții și să facem județul Bihor mai accesibil și persoanelor cu deficiențe de vedere.

Urmărește interviul integral accesând link-ul de mai jos:

Articole similare

Orientări de politică în cadrul semestrului european: susținerea reformelor și a investițiilor pentru a asigura prosperitatea, competitivitatea, echitatea și reziliența UE pe termen lung.

 În cadrul pachetului de primăvară al semestrului european 2023, Comisia oferă astăzi, 24 mai, statelor membre orientări pentru a construi o economie solidă și adaptată exigențelor viitorului, care să asigure competitivitatea și prosperitatea pe termen lung pentru toți, în contextul unui mediu geopolitic dificil. 

Centrul EUROPE DIRECT Oradea implicat într-un concurs de Ziua Europei

Ieri, 22 mai, ne-am bucurat să fim implicați în evenimentul „ Ziua Europei: Trecut, Prezent și Viitor” organizat de Liceul Baptist „Emanuel” pentru a celebra valorile Uniunii Europene.

Previziunile economice din primăvara anului 2023

 Economia europeană continuă să dea dovadă de reziliență într-un context global dificil.