EUROPE DIRECT Oradea implicat în conferința Model UN din Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Centrul EUROPE DIRECT Oradea s-a bucurat să sprijine și să fie prezent la Conferința Model UN organizată în orașul nostru între 17 și 19 februarie. Conferința organizată de Interact Oradea a reunit peste 70 de participanți din toată România, dar și din alte țări.

Scopul principal al Model UN este de a simula autentic o conferință ONU, participanții asumându-și roluri diplomatice sau alte funcții relevante cu corespondent în lumea reală și susținând discursuri în limba engleză. În cadrul conferinței deschise în data de 17 februarie au fost propuse legislații și moțiuni menite să îi provoace pe participanți să gândească critic și să își susțină argumentele într-un mod cât mai convingător.

Centrul nostru se bucură să sprijine dezvoltarea de noi competențe precum vorbitul în public, elaborarea și susținerea unui discurs persuasiv, cunoașterea și exersarea de limbi străine.

Fotografiile au fost realizate de Zena Pop-Cohuț.

Articole similare

Comisia aprobă o schemă a României în valoare de 103 milioane EUR, în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență

 Ajutoare de stat: Comisia aprobă o schemă a României în valoare de 103 milioane EUR, în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență, pentru sprijinirea construirii de instalații de stocare a energiei electrice. 

Dreptul la reparare: Comisia introduce noi drepturi ale consumatorilor la reparații – ușoare și atractive

 Ieri, 22 martie, Comisia a adoptat o nouă propunere privind norme comune de promovare a reparării bunurilor, care le vor permite consumatorilor să facă economii și vor sprijini obiectivele Pactului verde european prin reducerea deșeurilor. 

Atelier de prim ajutor găzduit de Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Luni, 20 martie Centrul EUROPE DIRECT Oradea a avut deosebita plăcere de a găzdui alături de Fundația Comunitară Oradea un atelier de prim ajutor inițiat de filiala din Bihor a Crucei Roșii Române.


Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©
Toate drepturile rezervate. Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.