Skip to main content

EUROPE DIRECT Oradea  susține învățarea continuă

| EUROPE DIRECT Oradea |

Centrul EUROPE DIRECT Oradea se bucură să sprijine atelierele foto din cadrul programului Comuniteca al Fundației Comunitare Oradea.

În cadrul acestor ateliere gratuite  susținute de fotograful Paul Borza, copiii și tinerii au ocazia de a-și descoperi și de a-și cultiva pasiunea pentru surprinderea lumii înconjurătoare cu o camera foto. Cursul gratuit este structurat într-o serie de opt ateliere cu durata de două ore fiecare. Ateliere au loc în fiecare joi, începând cu ora 17:00, în incinta Crișul Shopping Center, la etajul 1. 

Participanții au posibilitatea de a afla mai multe despre istoria artei fotografiei, diferențele dintre un aparat de fotografiat pe film și unul digital, dar și utilizarea luminilor. Participanții vor avea șansa de a realiza propriile fotografii.

Pentru detalii despre programul Comuniteca al Fundației Comunitare Oradea și pentru înscrieri puteți urma acest link:

https://bit.ly/48VlNQh

EUROPE DIRECT Oradea se bucură să sprijine aceste ateliere din Comuniteca  Fundației Comunitare Oradea, susținând astfel o inițiativă pentru dezvoltare personală și profesională, promovând valori precum învățarea pe tot parcursul vieții, ce stă la baza abordării Comisiei Europene privind Anul european al competențelor, 2023-2024.

ateliere gratuite susținute de fotograful Paul Borza,

Articole similare

Comisia ordonă recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat incompatibil de 33,84 milioane EUR

Comisia Europeană a concluzionat că planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost în măsură să restabilească viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Comisia monitorizează punctele forte și provocările competitivității UE

 Raportul detaliază punctele forte și provocările concurențiale ale pieței unice europene, urmărind evoluțiile anuale în conformitate cu cei nouă factori determinanți ai competitivității identificați în Comunicarea UE din 2023 privind competitivitatea pe termen lung.

Previziunile economice din iarna anului 2024

Ca urmare a creșterii modeste de anul trecut, economia UE a intrat în 2024 cu un nivel mai redus decât se preconizase. În previziunile sale intermediare din iarnă, Comisia Europeană revizuiește creșterea din UE și din zona euro în sens descendent, după cum urmează: 0,5 % în ambele zone în 2023 (față de 0,6 %, potrivit previziunilor din toamnă), 0,9 % în UE (față de 1,3 %) și 0,8 % în zona euro (față de 1,2 %) în 2024. În 2025, previziunile de creștere a activității economice se mențin totuși la 1,7 % pentru UE și la 1,5 % pentru zona euro.