Skip to main content

ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ ECOLOGICĂ!

Împreună putem ajunge la 0 emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2050. Una dintre prioritățile UE pentru 2021 este Parcul verde european, prin care dorim să fim primul continent neutru din punct de vedere climatic

Conferința privind Viitorul Europei este șansa noastră de a ne face VOCEA auzită! Platforma digitală multilingă a Conferinței facilitează un proces de consultare la nivel local, cu durata de un an (2021 – 2022), în mod deschis și transparent, stimulat de cetățeni și societatea civilă. Poți accesa și TU platforma: https://futureu.europa.eu/?locale=ro.

Din luna mai, 2021, Fundația Comunitară Oradea are un nou program, EUROPE DIRECT Oradea. Prin acest program informăm cetățenii despre activitățile Uniunii Europene și ne dorim să facem UE mai accesibilă pentru toți bihorenii. 

Astăzi adunăm idei pentru subiectul – schimbări climatice și de mediu. Ai/aveți o idee pentru viitorul EUROPEI privind schimbările climatice? dezvolta ideea ta aici, iar noi o vom posta pe platforma Conferinței.

Accesează și TU platforma Confererinței privind Viitorul Europei:

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.