Skip to main content

ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ ECOLOGICĂ!

Împreună putem ajunge la 0 emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2050. Una dintre prioritățile UE pentru 2021 este Parcul verde european, prin care dorim să fim primul continent neutru din punct de vedere climatic

Conferința privind Viitorul Europei este șansa noastră de a ne face VOCEA auzită! Platforma digitală multilingă a Conferinței facilitează un proces de consultare la nivel local, cu durata de un an (2021 – 2022), în mod deschis și transparent, stimulat de cetățeni și societatea civilă. Poți accesa și TU platforma: https://futureu.europa.eu/?locale=ro.

Din luna mai, 2021, Fundația Comunitară Oradea are un nou program, EUROPE DIRECT Oradea. Prin acest program informăm cetățenii despre activitățile Uniunii Europene și ne dorim să facem UE mai accesibilă pentru toți bihorenii. 

Astăzi adunăm idei pentru subiectul – schimbări climatice și de mediu. Ai/aveți o idee pentru viitorul EUROPEI privind schimbările climatice? dezvolta ideea ta aici, iar noi o vom posta pe platforma Conferinței.

Accesează și TU platforma Confererinței privind Viitorul Europei:

Articole similare

Intră în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența și pluralismul mass-mediei

 Astăzi, 7 mai, intră în vigoare Legea europeană privind libertatea mass-mediei, un set nou de norme fără precedent destinate să protejeze independența și pluralismul mass-mediei. 

Comisia deschide proceduri oficiale împotriva Facebook și Instagram în temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale

 Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale pentru a evalua posibilitatea ca Meta, furnizorul Facebook și Instagram, să fi încălcat Actul legislativ privind serviciile digitale.

Comisia aprobă ajutorul de stat pentru restructurare în valoare de 95,3 milioane EUR acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, planurile României de a acorda transportatorului aerian național deținut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de până la 95,3 milioane EUR (473,69 milioane RON).