Ne pregătim să descoperim cu tinerii înscriși în programul „Competențele Viitorului” cum să livrăm un discurs cu succes

Miercuri, 7 septembrie, Fundația Comunitară Oradea și EUROPE DIRECT Oradea organizează alături de Mihaela Tatu un nou training: ”Tehnica și Arta Livrării Discursului”.

De ce încurajăm tinerii înscriși în programul „Competențele Viitorului” să participe la acest training?

Pentru că indiferent de dezvoltarea tehnologiei în domeniul comunicării, discursul public rămâne un mijloc extrem de important de comunicare. De felul în care comunicăm depind de multe ori reușitele noastre personale și profesionale. Tinerii vor afla ce presupune dicția, intonația și frazarea potrivite în funcție de discurs, cum să puncteze cuvintele cheie pentru a transmite o informație, dar și cum să își gestioneze emoțiile sau atitudinea.

Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului, „antrenor” pentru limbajul paraverbal și nonverbal. Este dornică să se implice în dezvoltarea tinerilor. Acesta este și motivul pentru care va susține acest training. 

Training-ul va avea loc în intervalul orar 15.00-18.00, în incinta Crișul Shopping Center, la etajul 1 (Comuniteca).

Mai multe despre acest training și despre cum poți face și tu parte din programul „Competențele Viitorului” în link-ul de mai jos:

„Competențele Viitorului” este un program al Fundației Comunitare Oradea și Centrului EUROPE DIRECT Oradea în contextul în care, 2022 este #AnulEuropeanalTineretului. Anul acesta se urmărește scoaterea în evidență a rolului important pe care îl au tinerii în construirea unui viitor mai bun, mai verde, mai incluziv și mai digital.

Articole similare

Ajutoare de stat: Comisia aprobă măsura adoptată de România în valoare de 1,6 miliarde EUR pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare

 Banca urmărește să sprijine dezvoltarea economică și socială, competitivitatea, inovarea și creșterea economică în întreaga economie a României.

 

„Măsura, în valoare de 1,6 miliarde EUR, pe care am aprobat-o astăzi va permite crearea Băncii Române de Investiții și Dezvoltare, ceea ce va stimula investițiile în țară și, în cele din urmă, va sprijini creșterea economică. Banca va asigura accesul la finanțare, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii care întâmpină dificultăți în obținerea unui nivel suficient de sprijin de pe piață. Astfel, se va consolida competitivitatea și sustenabilitatea întreprinderilor care își desfășoară activitatea în UE, asigurându-se, în același timp, faptul că concurența nu este denaturată în mod nejustificat”, a declarat Margrethe Vestager, vicepreședintă executivă responsabilă cu politica în domeniul concurenței 

Protecția consumatorilor: practici manipulatoare în mediul online identificate în 148 din cele 399 de magazine virtuale care au făcut obiectul unei verificări

 Astăzi, 30 ianuarie, Comisia și autoritățile naționale de protecție a consumatorilor din 23 de state membre, din Norvegia și Islanda (rețeaua CPC) au publicat rezultatele unei acțiuni de verificare („sweep”) a site-urilor web de vânzare cu amănuntul. Această verificare a vizat 399 de magazine virtuale ale unor comercianți cu amănuntul care vând produse variind de la textile la produse electronice.  

Ramona Chiriac, șefa RCE în România: „Holocaustul este o moștenire definitorie a istoriei europene, de aceea și combaterea antisemitismului în UE este o responsabilitate comună”

Reprezentanța Comisiei Europene în România a fost miercuri, 25 ianuarie 2023, gazda evenimentului „Holocaust – România își aduce aminte”, având ca scop comemorarea Holocaustului în Europa și în România, dar și cunoașterea adevărului istoric, cel care este esențial pentru dezvoltarea unei societăți favorabile incluziunii, egalității și respectului.

Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©
Toate drepturile rezervate. Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.