Skip to main content

Ne pregătim să descoperim cu tinerii înscriși în programul „Competențele Viitorului” cum să livrăm un discurs cu succes

Miercuri, 7 septembrie, Fundația Comunitară Oradea și EUROPE DIRECT Oradea organizează alături de Mihaela Tatu un nou training: ”Tehnica și Arta Livrării Discursului”.

De ce încurajăm tinerii înscriși în programul „Competențele Viitorului” să participe la acest training?

Pentru că indiferent de dezvoltarea tehnologiei în domeniul comunicării, discursul public rămâne un mijloc extrem de important de comunicare. De felul în care comunicăm depind de multe ori reușitele noastre personale și profesionale. Tinerii vor afla ce presupune dicția, intonația și frazarea potrivite în funcție de discurs, cum să puncteze cuvintele cheie pentru a transmite o informație, dar și cum să își gestioneze emoțiile sau atitudinea.

Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului, „antrenor” pentru limbajul paraverbal și nonverbal. Este dornică să se implice în dezvoltarea tinerilor. Acesta este și motivul pentru care va susține acest training. 

Training-ul va avea loc în intervalul orar 15.00-18.00, în incinta Crișul Shopping Center, la etajul 1 (Comuniteca).

Mai multe despre acest training și despre cum poți face și tu parte din programul „Competențele Viitorului” în link-ul de mai jos:

„Competențele Viitorului” este un program al Fundației Comunitare Oradea și Centrului EUROPE DIRECT Oradea în contextul în care, 2022 este #AnulEuropeanalTineretului. Anul acesta se urmărește scoaterea în evidență a rolului important pe care îl au tinerii în construirea unui viitor mai bun, mai verde, mai incluziv și mai digital.

Articole similare

Comisia ordonă recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat incompatibil de 33,84 milioane EUR

Comisia Europeană a concluzionat că planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost în măsură să restabilească viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Comisia monitorizează punctele forte și provocările competitivității UE

 Raportul detaliază punctele forte și provocările concurențiale ale pieței unice europene, urmărind evoluțiile anuale în conformitate cu cei nouă factori determinanți ai competitivității identificați în Comunicarea UE din 2023 privind competitivitatea pe termen lung.

Previziunile economice din iarna anului 2024

Ca urmare a creșterii modeste de anul trecut, economia UE a intrat în 2024 cu un nivel mai redus decât se preconizase. În previziunile sale intermediare din iarnă, Comisia Europeană revizuiește creșterea din UE și din zona euro în sens descendent, după cum urmează: 0,5 % în ambele zone în 2023 (față de 0,6 %, potrivit previziunilor din toamnă), 0,9 % în UE (față de 1,3 %) și 0,8 % în zona euro (față de 1,2 %) în 2024. În 2025, previziunile de creștere a activității economice se mențin totuși la 1,7 % pentru UE și la 1,5 % pentru zona euro.