Skip to main content

Oaspeți la EUROPE DIRECT Oradea

| ED Oradea |

Ieri am avut parte de oaspeți la Centrul EUROPE DIRECT Oradea din Comuniteca.

Managerul programului YouthCommUNITY alături de Biroul Executiv din Consiliul Județean al Elevilor Bihor se pregătesc să înceapă o super prietenie de lungă durată, în interesul tinerilor elevi de gimnaziu și liceu din Bihor.

I-am invitat pe tinerii reprezentanți ai elevilor bihoreni pentru a discuta și a stabili împreună care sunt prioritățile și nevoile comunității școlare, care sunt interesele elevilor noștri, care sunt activitățile și programele pe care le găsesc utile pentru dezvoltarea lor, urmând ca în zilele următoare să încheiem un contract de parteneriat.

Revenim în curând cu activități și programe pentru tinerii bihoreni.

Articole similare

Comisia ordonă recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat incompatibil de 33,84 milioane EUR

Comisia Europeană a concluzionat că planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost în măsură să restabilească viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Comisia monitorizează punctele forte și provocările competitivității UE

 Raportul detaliază punctele forte și provocările concurențiale ale pieței unice europene, urmărind evoluțiile anuale în conformitate cu cei nouă factori determinanți ai competitivității identificați în Comunicarea UE din 2023 privind competitivitatea pe termen lung.

Previziunile economice din iarna anului 2024

Ca urmare a creșterii modeste de anul trecut, economia UE a intrat în 2024 cu un nivel mai redus decât se preconizase. În previziunile sale intermediare din iarnă, Comisia Europeană revizuiește creșterea din UE și din zona euro în sens descendent, după cum urmează: 0,5 % în ambele zone în 2023 (față de 0,6 %, potrivit previziunilor din toamnă), 0,9 % în UE (față de 1,3 %) și 0,8 % în zona euro (față de 1,2 %) în 2024. În 2025, previziunile de creștere a activității economice se mențin totuși la 1,7 % pentru UE și la 1,5 % pentru zona euro.