Skip to main content

Parlamentul European lansează un apel pentru proiecte din partea organizațiilor non-profit

Parlamentul European a lansat un apel adresat organizațiilor naționale non-profit pentru propuneri finanțare a proiectelor de comunicare pe tema alegerilor europarlamentare din 2024.

Apelul are ca scop mobilizarea alegătorilor pentru alegerile europarlamentare din 2024. Este vizată inclusiv creșterea gradului de conștientizare a publicului cu privire la rolul Parlamentului într-un sistem democratic.

Proiectele depuse trebuie să aibă ca scop consolidarea legăturilor cu dintre organizații și comunitatea, inclusiv prin intermediul Togather.eu. De asemenea, proiectele eligibile trebuie să aibă în vedere creșterea gradului de conștientizare cu privire la beneficiile democrației participative.

Organizațiile naționale non-profit pot depune propuneri în două runde, cu termene limită pe 16 mai și 29 septembrie 2023

Organizațiile interesate pot găsi mai multe detalii pe pagina Comisiei Europene:
https://bit.ly/3KOkRD0

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.