Skip to main content

Sunt deschise înscrierile pentru Forumul Economic de la Bruxelles

Pe data de 4 mai va avea loc Forumul Economic de la Bruxelles. Vor fi puse în discuție subiecte precum tensiunile globale, problema resurselor naturale și dezvoltarea unui nou model competitiv la nivel european. 

Cu o tradiție de peste două decenii, cel mai mare eveniment economic organizat de Comisia Europeană reunește experți, decidenți și oameni de afaceri pentru a dezbate prioritățile Uniunii Europene

Chestiunea competitivității europene va fi abordată din mai multe perspective de către invitați. Dezbaterile vor pune în lumină rolul coeziunii sociale în dezvoltarea unui model competitiv sustenabil.
Un alt subiect de interes ce va fi abordat în cadrul evenimentului îl reprezintă impactul economic și fiscal al tranziției verzi.

Conferința se va încheia cu o discuție despre soluțiile de adaptare a industriei și comerțului european la schimbările geopolitice.

Doritorii se pot înscrie la eveniment până în data de 3 mai, accesând linkul de mai jos:
https://bit.ly/3UQiQKQ

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.