Skip to main content

Tehnica și Arta Livrării Discursului cu Mihaela Tatu

Investim în tineri, investim în viitor!

La atelierul de ieri, 21 Septembrie susținut în Comuniteca, Mihaela Tatu,  a pregătit tinerii participanți pentru reușita unui discurs de excepție. Și nu doar atât! Tinerii au învățat cât de importantă este dicția, calibrarea energetică la public dar și reguli de bază în comunicare.

După 22 de ani de mass-media românească, Mihaela Tatu a decis să se implice în dezvoltarea tinerilor, unde are priză întotdeauna.

Investim în tineri, investim în viitor!

Articole similare

Combaterea dezinformării: Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează cu sprijinul influencerilor campania „Is this trUE?”

 În eforturile de a combate fenomenul dezinformării, Reprezentanța Comisiei Europene în România desfășoară campania „Is this trUE?” cu ajutorul unor influenceri cunoscuți. Scopul campaniei este de a crește gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la dezinformare, având în vedere anul electoral 2024 și contextul internațional marcat de războiul Rusiei împotriva Ucrainei. 

Intră în vigoare noi norme privind publicitatea cu caracter politic

Astăzi, 9 aprilie, intră în vigoare noi norme europene care stabilesc standarde comune pe piața internă în ceea ce privește transparența și vizarea unui public-țintă în publicitatea politică.

Comisia lansează apelul la candidaturi pentru Observatorul lanțului agroalimentar al UE

 Crearea acestui observator, care va analiza costurile de producție, marjele și practicile comerciale, a fost anunțată la jumătatea lunii martie ca fiind una dintre măsurile de consolidare a poziției fermierilor în cadrul lanțului de aprovizionare cu alimente și de întărire a încrederii între toți actorii de-a lungul acestui lanț.