Skip to main content

Un nou atelier „Eu și UE” la Centrul EUROPE DIRECT Oradea

| EUROPE DIRECT Oradea | ,

Ieri, 30 martie  au trecut pragul centrului nostru elevi ai Colegiului Economic „Partenie Cosma” cu prilejul unui nou atelier „Eu și UE”.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să explorăm subiecte precum cel al valorilor europene  și importanța acestora în viața noastră de zi cu zi. Am avut de asemenea ocazia de a discuta mai multe despre variatele oportunități de formare și dezvoltare profesională la nivel eurpean. Pe parcursul atelierului am explorat programe precum Erasmus+, DiscoverEU sau TogatherEU, dar și oportunitățile oferite de Corpul European de solidaritate. Oportunitățile educaționale și profesionale furnizate de Uniunea Europeană capătă o însemnătate aparte, cu atât mai pronunțată în contextul anului european al competențelor.

Atelierul „EU și UE” are loc săptămânal la sediul Centrului EUROPE DIRECT Oradea din cadrul Fundației Comunitare Oradea, la etajul 1 al Crișul Shopping Center.

Profesorii și diriginții doritori pot efectua înscrieri pentru întreg grupul pe platforma Eventbrite la linkul de mai jos:

https://www.eventbrite.com/e/atelier-pentru-grupuri-eu-si-ue-11-25-ani-tickets-435642517497

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.