Skip to main content

Uniunea Europeană prezentă și la Biblioteca Județeană “Gheorghe Șincai” Bihor

| ED Oradea | ,

Centrul EUROPE DIRECT Oradea a încheiat un parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”. În baza acestuia, am convenit să amenajăm un stand EUROPE DIRECT, prin care ne-am asumat să oferim constant materiale informative și chiar informații despre ce face Uniunea Europeană, Comisia Europeană și instituțiile aflate în subordinea acesteia.

Informații, ghiduri și accesul la platforme utile pe dezvoltarea noilor generații, toate sunt acum la dispoziția celor care trec pragul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor.

Centrul EUROPE DIRECT Oradea vrea să facă Uniunea Europeană mai accesibilă bihorenilor.

Articole similare

Combaterea dezinformării: Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează cu sprijinul influencerilor campania „Is this trUE?”

 În eforturile de a combate fenomenul dezinformării, Reprezentanța Comisiei Europene în România desfășoară campania „Is this trUE?” cu ajutorul unor influenceri cunoscuți. Scopul campaniei este de a crește gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la dezinformare, având în vedere anul electoral 2024 și contextul internațional marcat de războiul Rusiei împotriva Ucrainei. 

Intră în vigoare noi norme privind publicitatea cu caracter politic

Astăzi, 9 aprilie, intră în vigoare noi norme europene care stabilesc standarde comune pe piața internă în ceea ce privește transparența și vizarea unui public-țintă în publicitatea politică.

Comisia lansează apelul la candidaturi pentru Observatorul lanțului agroalimentar al UE

 Crearea acestui observator, care va analiza costurile de producție, marjele și practicile comerciale, a fost anunțată la jumătatea lunii martie ca fiind una dintre măsurile de consolidare a poziției fermierilor în cadrul lanțului de aprovizionare cu alimente și de întărire a încrederii între toți actorii de-a lungul acestui lanț.