Skip to main content

Voluntarii sunt cei care fac lucrurile bune să devină realitate

Centrul EUROPE DIRECT Oradea te îndeamnă să fii unul dintre eroii voluntari, care vin în sprijinul refugiaților ucraineni. Implică-te în acțiunile grupului de inițiativă Bihor pentru Ucraina.

E nevoie în continuare de voluntari:

>> în gările din Oradea
>> la depozitul Bihor pentru Ucraina
>> la Centrul de asistență pentru refugiați din Bihor

Poți face bine dacă te alături grupului de inițiativă Bihor pentru Ucraina în calitate de voluntar, accesând link-ul următor:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSexEjYQDxI6jF…/viewform?fbclid=IwAR0tjxeBN01YRyPvKt1q5Cd_JM4y1Ca77P35bQ1zTFJDFVj4FBQnbwwROOY

Pentru a răspunde nevoilor imediate ale refugiaților ucraineni ajunși în județul nostru, te poți alătura inițiativei și cu ajutoare umanitare:

>> produse alimentare neperisabile – paste, fasole, orez, zahăr, etc.
>> alimente cu pregătire simplă și rapidă – conserve, semipreparate, supe instant, etc.

Acestea sunt colectate la depozitul grupului de inițiativă Bihor pentru Ucraina de pe str. Evreilor Deportați nr. 32-34 (vis-a-vis de Karaviem, în curte), de luni până vineri, între 17:00-20:00, iar sâmbăta și duminica, între 12:00-18:00.

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.