Skip to main content

Youth Community face bine pentru refugiații ucraineni

Tinerii activi în cadrul Centrului EUROPE DIRECT Oradea, din #youthcommunity au dat dovadă de inițiativă civică. Încă din primele zile în care refugiații ucraineni au ajuns în județul notru, tinerii noștri din #youthcommunity s-au implicat prin voluntariat.

Activitate pe care Centrul EUROPE DIRECT Oradea o încurajează în cadrul grupului de inițiativă Bihor pentru Ucraina, din care face parte, dar nu numai.

2022 este Anul European al Tineretului, un an în care tinerii ies în evidență pentru că își exprimă părerile dar și pentru că fac lucruri mărețe pentru comunitatea lor.

Află ce este Anul European al Tineretului și nu ezita să faci bine, implicându-te ca voluntar la Centrul de Primire și Asistență Refugiați Bihor, accesând link-ul de mai jos👇

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSexEjYQDxI6jF…/viewform

Articole similare

Săptămâna europeană a mobilității 2023

Săptămâna europeană a mobilității debutează mâine în 3 000 de orașe din 50 de țări.

Invitație și informații suplimentare legate de discursul privind starea Uniunii Europene.

În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene prezintă în fața Parlamentului European discursul privind Starea Uniunii, în care face bilanțul realizărilor din ultimul an, abordând totodată provocările comune și prezentând prioritățile pentru anul următor, pentru Uniunea Europeană și nu numai.