Skip to main content

Ziua Europei la EUROPE DIRECT Oradea: Expoziție Recycle Art în Parcu Libertății

Centrul EUROPE DIRECT Oradea s-a bucurat să marcheze Ziua Europei printr-un eveniment organizat împreună cu artista Adela Lazăr , Eltex Recycling și voluntarii din programul Youth CommUnity

Cu acest prilej am organizat o serie de activități pentru a sărbători valorile europene și aspirațiile comune ale cetățenilor UE. Mulțumită expoziției artistei Adela Lazăr -„RecylArt – from Trash to Art”. am înțeles cum, prin artă putem proteja mediul înconjurător, bucurându-ne de creații splendide.

De asemenea, trecătorii au primit sacoșe eco-friendly și variate materiale informative referitoare la activitatea UE. Totodată am organizat și un concurs cu întrebări legate de teme europene, răspunsurile corecte ale trecătorilor fiind răsplătite cu premii variate și utile în viața de zi cu zi.

În contextul  Anului european al competențelor, evenimentul ne-a oferit șansa de a evidenția legătura dintre valorile și aspirațiile cetățenilor UE și necesitatea de a ne cultiva competențele de comunicare și relaționare, dar și cele de lucru în echipă.

Transmitem profunde mulțumiri tuturor partenerilor și voluntarilor implicați.

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.