Skip to main content

Ziua Europei la EUROPE DIRECT Oradea: Expoziție Recycle Art în Parcu Libertății

Centrul EUROPE DIRECT Oradea s-a bucurat să marcheze Ziua Europei printr-un eveniment organizat împreună cu artista Adela Lazăr , Eltex Recycling și voluntarii din programul Youth CommUnity

Cu acest prilej am organizat o serie de activități pentru a sărbători valorile europene și aspirațiile comune ale cetățenilor UE. Mulțumită expoziției artistei Adela Lazăr -„RecylArt – from Trash to Art”. am înțeles cum, prin artă putem proteja mediul înconjurător, bucurându-ne de creații splendide.

De asemenea, trecătorii au primit sacoșe eco-friendly și variate materiale informative referitoare la activitatea UE. Totodată am organizat și un concurs cu întrebări legate de teme europene, răspunsurile corecte ale trecătorilor fiind răsplătite cu premii variate și utile în viața de zi cu zi.

În contextul  Anului european al competențelor, evenimentul ne-a oferit șansa de a evidenția legătura dintre valorile și aspirațiile cetățenilor UE și necesitatea de a ne cultiva competențele de comunicare și relaționare, dar și cele de lucru în echipă.

Transmitem profunde mulțumiri tuturor partenerilor și voluntarilor implicați.

Articole similare

Orientări de politică în cadrul semestrului european: susținerea reformelor și a investițiilor pentru a asigura prosperitatea, competitivitatea, echitatea și reziliența UE pe termen lung.

 În cadrul pachetului de primăvară al semestrului european 2023, Comisia oferă astăzi, 24 mai, statelor membre orientări pentru a construi o economie solidă și adaptată exigențelor viitorului, care să asigure competitivitatea și prosperitatea pe termen lung pentru toți, în contextul unui mediu geopolitic dificil. 

Centrul EUROPE DIRECT Oradea implicat într-un concurs de Ziua Europei

Ieri, 22 mai, ne-am bucurat să fim implicați în evenimentul „ Ziua Europei: Trecut, Prezent și Viitor” organizat de Liceul Baptist „Emanuel” pentru a celebra valorile Uniunii Europene.

Previziunile economice din primăvara anului 2023

 Economia europeană continuă să dea dovadă de reziliență într-un context global dificil.