Skip to main content

“Comunic să relaționez” sau cât de importantă e relaționarea și comunicarea în orice domeniu am activa

Tinerii înscriși în programul „Competențele viitorului” au avut parte de training-ul „Comunic să relaționez” realizat de partenerii noștri de la Romarketing. Scopul întâlnirii a fost ca tinerii înscriși în programul „Competențele viitorului” să descopere cât de importantă e relaționarea și comunicarea în orice domeniu de activitate ar urma să activeze. 

Participanții au aflat care sunt barierele de comunicare și care sunt metodele prin care le putem depăși. Indiferent de domeniul în care vor lucra, relaționarea și comunicarea sunt indispensabile. Pentru a-și atinge potențialul maxim, trebuie să se cunoască foarte bine și să îi înțeleagă pe cei din jurul lor pentru că doar astfel vor reuși să comunice eficient, în funcție de interlocutor și nu doar pentru a informa, ci pentru a consolida relații.

Tinerii și-au descoperit punctele forte și au avut ocazia să înțeleagă cum îi văd și cei din jurul lor. Au realizat cât de importantă este relaționarea și comunicarea. Mulțumiri Romarketing pentru implicarea în programul „Competențele viitorului”. Mulțumiri și tinerilor înscriși la training, pe care îi așteptăm și la următoarea întâlnire, în care vor descoperi ”Tehnica și Arta Livrării Discursului” cu Mihaela Tatu.

Află mai multe despre programul „Competențele viitorului” din link-ul de mai jos:

https://fundatiacomunitaraoradea.ro/categorie/evenimente/competentele-viitorului/

„Competențele viitorului” este un program creat de Fundația Comunitară Oradea, alături de Centrul EUROPE DIRECT Oradea, menit să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor în contextul în care anul 2022 este #Anuleuropeanaltineretului.

Articole similare

Comisarul european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, efectuează o vizită la București pentru a discuta despre participarea României la Global Gateway

 În perioada 24-25 aprilie, Jutta Urpilainen, comisarul european pentru parteneriate internaționale, se va afla la București pentru a dialoga cu părțile interesate din România despre strategia de investiții „Global Gateway” a UE. 

Raportul din 2023 privind starea climei în Europa confirmă tendința alarmantă a impactului schimbărilor climatice pe continentul nostru

Astăzi, 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pământului 2024, Serviciul Copernicus privind schimbările climatice al UE a publicat, împreună cu Organizația Meteorologică Mondială (OMM) a ONU, Raportul anual privind starea climei în Europa.

Comisia sprijină industria europeană producătoare de fotovoltaice prin noua Cartă a energiei solare

Comisia Europeană și-a intensificat eforturile de sprijinire a sectorului energiei solare din Europa prin promovarea semnării unei Carte europene a energiei solare cu statele membre ale UE și cu reprezentanți ai industriei.