Skip to main content

Despre implementarea și beneficiile PNRR în Municipiul Oradea cu domnul Marius Moș directorul executiv al Direcției Management Proiecte cu Finanţare Internaţională

Centrul EUROPE DIRECT Oradea se bucură să revină cu un nou interviu din  seria Expert Talk.  Scopul acestor interviuri este acela de a pune în lumină rolul Uniunii Europene în viața de zi cu zi a cetățenilor din județul Bihor.

În cadrul acestei  a doua edițiii a Expert Talk din acest an ne-a făcut o deosebită plăcere să îl avem alături pe directorul executiv al Direcției Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, domnul Marius Moș. Discuția ne-a oferit șansa de a afla mai multe despre rolul Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională în dezvoltarea municipiului Oradea și impactul acesteia asupra vieții cetățenilor. 

În cadrul convorbirii am  discutat pe larg pe marginea rolului PNRR în sporirea securității energetice a Oradiei, dar și în dezvoltarea turismului local. De asemenea în contextul Anului european al competențelor am discutat mai multe și despre investiții prin PNRR menite să creeze un cadru propice  dezvoltării de noi competențe.

Îi mulțumim domnului Marius Moș pentru disponibilitate și interesul arătat!

Puteți urmări interviul integral pe canalul de Youtube al Fundației Comunitare Oradea.

Articole similare

Intră în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența și pluralismul mass-mediei

 Astăzi, 7 mai, intră în vigoare Legea europeană privind libertatea mass-mediei, un set nou de norme fără precedent destinate să protejeze independența și pluralismul mass-mediei. 

Comisia deschide proceduri oficiale împotriva Facebook și Instagram în temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale

 Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale pentru a evalua posibilitatea ca Meta, furnizorul Facebook și Instagram, să fi încălcat Actul legislativ privind serviciile digitale.

Comisia aprobă ajutorul de stat pentru restructurare în valoare de 95,3 milioane EUR acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, planurile României de a acorda transportatorului aerian național deținut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de până la 95,3 milioane EUR (473,69 milioane RON).