Skip to main content

Comisia Europeană Anunță Lansarea Competiției „Lider European” 2023


Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează cu entuziasm competiția „Lider European” 2023.

 

Concursul „Lider European”, desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2023 și organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, oferă elevilor de liceu din România o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile de leadership și de vorbire în public. În plus, competiția încurajează spiritul de echipă și colaborarea, oferindu-le elevilor șansa de a se face remarcați prin talentele lor.

 

Pentru a oferi tuturor elevilor interesati o perspectivă mai detaliată asupra competiției, Reprezentanța Comisiei Europene în România va organiza în perioada 10-11 octombrie 2023 o serie de întâlniri informative și sesiuni de pregătire online. Înscrierile pentru aceste evenimente vor fi deschise în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2023.

 

Data limită pentru înscrierea în competiție este 17 octombrie 2023, iar proiectele trebuie trimise până la data de 8 noiembrie 2023. Pe 22 noiembrie 2023 vor fi anunțate cele opt echipe finaliste, care vor fi premiate cu locurile pe podium și mențiuni.

 

Mai multe informații sunt disponibile în comunicatul de presă.

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.