Skip to main content

Despre implementarea și beneficiile PNRR în Municipiul Oradea cu domnul Marius Moș directorul executiv al Direcției Management Proiecte cu Finanţare Internaţională

Centrul EUROPE DIRECT Oradea se bucură să revină cu un nou interviu din  seria Expert Talk.  Scopul acestor interviuri este acela de a pune în lumină rolul Uniunii Europene în viața de zi cu zi a cetățenilor din județul Bihor.

În cadrul acestei  a doua edițiii a Expert Talk din acest an ne-a făcut o deosebită plăcere să îl avem alături pe directorul executiv al Direcției Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, domnul Marius Moș. Discuția ne-a oferit șansa de a afla mai multe despre rolul Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională în dezvoltarea municipiului Oradea și impactul acesteia asupra vieții cetățenilor. 

În cadrul convorbirii am  discutat pe larg pe marginea rolului PNRR în sporirea securității energetice a Oradiei, dar și în dezvoltarea turismului local. De asemenea în contextul Anului european al competențelor am discutat mai multe și despre investiții prin PNRR menite să creeze un cadru propice  dezvoltării de noi competențe.

Îi mulțumim domnului Marius Moș pentru disponibilitate și interesul arătat!

Puteți urmări interviul integral pe canalul de Youtube al Fundației Comunitare Oradea.

Articole similare

Comisia aprobă planul de redresare și reziliență modificat al României, în valoare de 28,5 miliarde EUR, care include un capitol privind REPowerEU

Astăzi, 21 noiembrie, Comisia a evaluat pozitiv planul de redresare și reziliență modificat al României, care include un capitol privind REPowerEU. Finanțarea oferită se ridică în prezent la 28,5 miliarde EUR (14,9 miliarde EUR sub formă de împrumuturi și 13,6 miliarde EUR sub formă de granturi), planul cuprinzând 66 de reforme și 111 investiții.

COMPLETARE – INVITAȚIE – 20 noiembrie, ora 10.00 – Expoziția Artin/Sane, găzduită de Reprezentanța Comisiei Europene în România

 În perioada 20-24 noiembrie 2023, Reprezentanța Comisiei Europene în România găzduiește expoziția Artin/Sane, compusă din 24 de picturi realizate de persoane cu afecțiuni psihice. 

Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde

 Comisia prezintă un nou plan de creștere pentru Balcanii de Vest, care include granturi și împrumuturi în valoare de 6 miliarde EUR, pentru a accelera convergența economică a acestei regiuni cu UE.